onsdag 12 december 2012

Tid och underhåll köpes! (Bilder på samtiliga kar)

En av minst 5 anledningar till att tidne inte räcker till :)Ja så va d ju det där med underhåll och tid oxå, känns som dom flesta baljorna är grymt överväxta och skulle behöva lite omsorg, men när man blir pappa igen till 1 månad förtidigt född pojk så blir det ju "LITE" mindre tid över till akvarierna, speciellt när man har 4 barn sen tidigare. Så nu e jag lite i säljtankarna här på iaf 200L karet och avveckla alternativt fixa iordning en snygg ställning till dom mindre karen. 10L och 30L kuben kräver ju ingen direkt tid mer än lite ansning 1-2ggr i veckan men 200L baljan känns som den gått käpprätt åt hel....  Men suget e rätt stort å behålla det å rescapa det oxå. Bah får se hur d blir, det e lite för mycket akvarier nu iaf och lite för lite tid över...
54L karet med rilliräkor och galaxy rasbora mm
Har rensat 200L karet lite grann men sjutton så tråkigt det ser ut just nu...

10L oldschool bara växter

här har d bara skyfflats in massa plastlådor och akvarium utan nån som helst ordning, mest guppy, räkor och växter på tillväxt.

54L yngelkar med guppys och har omedvetet även blivit ett växt kar

samma kar som ovan, taget från ovan ;)

växtrens experiment

körsbär och bluepearl räkor i brist på var jag ska göra av dom, gillar dom inte så jättemycket men här får dom gå iaf :)

en plastbalja på 33L med lite potentiela guppys för framtida korsningar

en annan 33L balja med andra guppys

å här leker Elfenbenscikliderna loss, fråga mig inte ens varför jag har dessa fiskar


ca 2-3L med guppyyngel

Ett annat 2-3L yngelkar

10L kuben före och efter ansning, ingen direkt hård ansning utan bara ludwigian t vänster som kortats, startades för inte så länge sen.

Å mitt flaggskepp 30L nanokub :) Nöjd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar